Skip to main content

Customer Experience

Customer Experience Solutions
Den digitale utviklingen, nye kundekrav og raske endringer rundt oss gjør at vi trenger nye, smarte forretningssystemer. Disse systemene skal hjelpe oss å bedre forstå hva som skjer i virksomheten og gi brukerne muligheten til å ta gode beslutninger til rett tid.

Implementere en arbeidsstil støttet av digitale løsninger

Med innovative løsninger basert på Salesforce og relaterte produkter, kan Redpill Linpro tilby organisasjonen din verktøy og støtte som er nødvendig for å iverksette en arbeidsstil med digital støtte.

Med våre erfaringer innen design av forretningsprosesser og forretningsutvikling, sammen med solid teknisk kunnskap om økosystemet, kan vi være en støtte for å iverksette nye digitalt støttede prosesser. Målet er å øke kundeverdien, skape 360 graders kundesyn, levere en integrert opplevelse og øke forretningsinnsikten innen kundehåndtering og markedsføringseffektivitet.

Salesforce partner logo

Din lokale, pålitelige partner

Gjennom en kombinasjon av våre ferdigheter og erfaringer innen områder som kundeopplevelse, integrasjon, DevOps  og data analytics, kan Redpill Linpro være din lokale, troverdige partner. Vi guider deg gjennom en IT-transformasjonsreise for å gi virksomheten din de digitale verktøyene og løsningene som kreves for å nå forretningsmål.

Gi næring til virksomheten din

Redpill Linpro kan påta seg det fulle ansvaret for implementeringsprosjektet ditt gjennom våre omfattende kompetanser. Dette inkluderer alt fra forretningsanalyse, design til systemarkitektur og utvikling. Vi kan også bistå med ulike tjenester for å hjelpe deg med å optimalisere bruken av dine eksisterende forretningsapplikasjoner. Enten du er i startfasen eller langt inne i prosessen, er vi klare til å støtte deg. Vi vil samarbeide tett med organisasjonen din for å styrke virksomheten din gjennom en digital løsning som samsvarer med dine mål.

For mer informasjon

PreZero tilbyr løsninger for avfallshåndtering og gjenvinning. I flere år har de samarbeidet med Salesforce for å kunne se hele kundereisen og finne nye forretningsmuligheter. 
Lytt til deres erfaringer og dra nytte av deres gode råd om å introdusere Salesforce i denne podcasten:

Salesforce-produkter

Salesforce gir alle verktøyene du forventer av et Customer Relationship Management-system – styrker hele virksomheten din og øker din IT-transformasjonsreise.
> Les mer

Marketing automation

Et markedsføringsautomatiseringsverktøy kan hjelpe organisasjonen din med å gå fra en manuell generisk kundekommunikasjonstilnærming til en mer tilkoblet kundesentrisk datadrevet prosess.
> Les mer
Erik Ivarsson

Talk to us

Region Manager CX & Salesforce Technical Architect
+46 730 70 74 87

Contact form